Om…

Det jag skriver om

Jag som skriver heter Björn och jobbar som lärare på en högstadieskola någonstans i Sverige. Jag skriver för de som känner sig vilsna i läraryrket och för elever och föräldar som vill få lite insyn i livet bakom lektionsplaneringar och utvecklingssamtal.

Jag skriver också om det som intresserar mig vilket bland annat innefattar nätsnideri, det vill säga allt som har med kommunikation och internet att göra.

Om reklam

Jag använder mig av reklam på sidan. Jag vill inte lura på någon något, men blir å andra sidan också uppmuntrad att skriva mer om jag får in några korvören på den. Du finner reklamen till höger under Annonser och även under de artiklar jag skrivit under rubriken Sponsrade länkar.

Om sanning

Är allt jag skriver sant? Nej, det är det inte. Jag väljer att ändra på skeenden och detaljer i det beskrivna för att undvika att skolor och elever ska kunna bli identifierade. Men det som är sant är tankegångar, idéer och de tillvägagångsätt och metoder jag använder mig av i undervisningen, dess reslutat samt elevernas respons. Tro inte på vad jag skriver, men vartenda ord är sant.

Vad gör människorna i sidhuvudet?

Tja? De pekar. De tittar åt olika håll. Bilden är snygg.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.